Peuterbad kopen

Je wilt een peuterbad online kopen? Dat kan bij BiBaBad. Hier op de site vind je praktische inklapbare peuterbadjes. Er zijn 3 verschillende maten, dus kijk goed wat in jouw situatie het handigst is. Zou je nu een hele ruime inloopdouche hebben, dan is het grootste model een optie. De kinderen hebben in dat model extra veel ruimte en het past toch wel in jouw douche. Meer mensen kiezen voor de andere 2 modellen. Die passen in vrijwel iedere douche. Vooral het badje met de maat 70 cm tot 90 cm wordt vaak verkocht. Dit is een universele maat en het badje past dan ook in vrijwel alle douches.
 

Peuterbad bestellen

Je wilt een peuterbad kopen en uiteraard wil je er dan lang plezier van hebben. Dat is niet meer dan logisch. Prettig aan dit inklapbare peuterbad is dat je het ook kunt wassen. Vind je het badje niet al te fris meer, dan stop je het eenvoudig in de wasmachine. Je hoeft hier niet eens de trommel apart voor te laten draaien. Doe de handdoeken er gewoon bij. De badzak is te wassen op 60 graden.
 

Peuterbad online kopen

Heb je nog vragen over het peuterbad bestellen? Stuur dan een mail naar BiBaBad. Of je plaatst een berichtje op de Facebookpagina. Vraag je jezelf nog af of dit badje wel veilig genoeg is? Ben je bang dat je kindje zal vallen? Misschien is het dan goed om te weten dat het badje anti-slip is. Voor uitglijden hoef je dus echt niet benauwd te zijn. Verder is het peuterbad heel praktisch. Je klapt het gemakkelijk in en uit. Wil je een van je kinderen in bad doen, dan pak je het bad erbij en je zet het in de douche. Je draait de kraan open en zodra je vindt dat het bad vol genoeg is kan je kind erin. Na het badderfestijn laat je het water zo weer weglopen. Rechtstreeks in de afvoer van de douche. Je moet de afvoer van het BiBaBad dus wel precies op de afvoer van de douche plaatsen.