Opvouwbaar peuterbad

Van een opvouwbaar bad peuter zul je veel plezier hebben. Jonge kinderen genieten van weinig meer dan van zand en water. Het is niet voor niets dat ze zo graag naar het strand gaan. Daar is water en zand in overvloed aanwezig. Ook in bad gaan is voor veel jonge kinderen altijd weer een plezier. Helaas is er niet in elk huis plek voor een ligbad. Of je vindt dat gewoon niet nodig. Een ideale oplossing is dan een opvouwbaar peuterbad.
 

Onderhoud van peuterbad opvouwbaar

Hoe staat het met het onderhoud van een opvouwbaar peuterbad? Kost dat niet veel tijd? En is zo’n bad eigenlijk wel een beetje schoon te houden? Dat is zeker het geval. In de eerste plaats is het belangrijk dat je nare geurtjes voorkomt. Dit doe je door het doek regelmatig te wassen. Ook is het nodig om het goed ventilerend te laten drogen. Zo voorkom je echt problemen. Als er toch vieze geurtjes aanwezig zijn, dan komt dat vrijwel altijd door een verontreiniging van buitenaf. Schimmels zijn de boosdoener. Die kunnen soms aanwezig zijn in de voegen tussen de badkamertegels. Houd dat dus in de gaten. Zijn er echt nare geuren ontstaan, gebruik dan passende reinigingsmiddelen om deze te verwijderen.
 

Opvouwbaar bad peuter gratis thuis bezorgen

Het peuterbad opvouwbaar wordt in veel gevallen gratis thuis bezorgd. Dit ligt een beetje aan het soort bad dat je bestelt. Als het bestelbedrag hoger dan 60 € is, dan rekenen wij geen verzendkosten. Zit je bijna aan dit bedrag, dan zou je altijd nog accessoires mee kunnen bestellen. Heb je vragen over het BiBaBad? Neem dan zeker contact met ons op. We staan graag voor je klaar. Bekijk ook onze Facebookpagina. Geniet daar van de leuke filmpjes en zie hoe blij jonge kinderen zijn met het opvouwbare peuterbad.