Inklapbaar babybad

Lijkt een inklapbaar bad voor je baby jou ideaal? Dan moet je bij BiBaBad zijn. Is jouw kindje nog heel klein, dan gebruik je natuurlijk het babybadje. Maar inmiddels groeide je kindje als kool en het baby bad is geen optie meer. Dan kan een inklapbaar babybad een goede keus zijn. Soms gaan kinderen, als ze iets groter zijn, in het ligbad. Maar niet iedereen heeft zo’n bad in huis. Een inklapbaar bad zet je gewoon in de douche. Na het wassen kun je hem zo weer inklappen.
 

Een babybad inklapbaar koop je bij BiBaBad

Een inklapbaar babybad bestel je snel en eenvoudig bij BiBaBad. Dit badje is helemaal veilig voor jouw kleintje. Hij of zij kan hier naar hartenlust in spetteren en spelen. Je vult het badje gewoon met het water uit de douchekraan. Niks geen gesleep met emmers water of wat dan ook. Heel eenvoudig te realiseren. Is je kindje klaar, dan laat je het badje leeglopen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je het badje op het doucheputje zet. Het water loopt op deze manier meteen weg. Je klapt het badje in en het is wachten op de volgende wasbeurt.
 

Inklapbaar bad baby

Het babybad inklapbaar is ook geschikt voor peuters en kleuters. Er is zelfs ruimte genoeg voor 2 of 3 kinderen tegelijk. Plezier verzekerd op deze manier. En spetteren maakt niet uit, want het badje staat toch in de douche. Prettig is dat je het badje gewoon kunt wassen op 60 graden. Zo weet je zeker dat het met de hygiëne ook helemaal goed komt.